LED Cinema Display (24-inch, eind 2008): volumeregeling in Windows XP

Op sommige computers met Windows XP kan geluid naar een extern apparaat mogelijk niet worden gehoord als de volumeregelaars niet op minstens 40% van het mogelijke volume zijn ingesteld.

Zet het volume op minstens 40% van het mogelijke bereik om de audio van uw LED Cinema Display (24-inch, eind 2008) te kunnen horen.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.