Mighty Mouse: Dashboard en Exposé-instellingen wijzigen

Als u een knop van de Mighty Mouse toewijst aan een functie in het Dashboard en Exposé-paneel in Systeemvoorkeuren maar deze functie werkt niet zoals verwacht, gaat u naar het tabblad Muis van het Toetsenbord en Muis-paneel om de functie aan de muisknop toe te wijzen.

Aangezien u functies kunt toewijzen aan uw muisknoppen in het Toetsenbord en Muis-paneel en het Dashboard en Exposé-paneel, kunt u onbewust een functie opheffen als u dezelfde knop een nieuwe functie geeft in het Dashboard en Exposé-paneel. Als de knop is ingeschakeld in het tabblad Muis van het Toetsenbord en muis-paneel (niet ingesteld op Uit), zal de knop de recentste door u toegewezen instelling gebruiken. Het andere voorkeurenpaneel kan echter niet altijd de nieuwste functie tonen.

Als een knop van de Mighty Mouse dus niet reageert zoals u dit verwacht, gaat u naar het tabblad Muis in het Toetsenbord en muis-paneel en wijst u de functie opnieuw toe aan de muisknop.

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.