iBook: AirPort-kaart installeren

Dit artikel bevat instructies voor de installatie van de AirPort-kaart in de iBook. Bij de AirPort-kaart worden soortgelijke instructies met afbeeldingen geleverd.

1. Schakel de computer uit en koppel alle aangesloten kabels los. Draai de computer ondersteboven en verwijder de batterij.

2. Verwijder het toetsenbord door de twee plastic schuifjes richting het stuurvlak te schuiven. Til het toetsenbord vervolgens op, kantel het en laat het op de polssteunen rusten. Raak een van de metalen onderdelen in de computer aan.

3. Verwijder het metalen klemmetje en trek de AirPort-kaart uit de adapter. De adapter wordt niet bij de iBook gebruikt.

4. Klap de beugel omhoog en sluit de antenne aan op de AirPort-kaart. Zorg ervoor dat de antenne stevig op de kaart is aangesloten.

5. Schuif de AirPort-kaart met het ID-nummer en de streepjescode naar boven onder de beugel en tussen de geleiders in de sleuf onder de bovenrand van het stuurvlak.

6. Duw de beugel omlaag om de kaart vast te klemmen. Plaats vervolgens het toetsenbord en de batterij terug.

Raadpleeg Mac Help in het Help-menu voor instructies voor het gebruik van de AirPort-programmatuur.

Opmerking: Voor draadloze Internet-toegang zijn een AirPort-kaart, een AirPort-basisstation en een Internet-abonnement nodig (waarvoor u mogelijk moet betalen). Bepaalde Internet-aanbieders, zoals America Online, zijn momenteel niet compatibel met AirPort. Het bereik van AirPort kan variëren, afhankelijk van de omgeving.

* In Europa verschillen de beschikbaarheid en de specificaties van de AirPort-producten per land. Zie TIL-artikel 58567: "Draadloze AirPort-communicatie in het buitenland"