iCal-agenda's uit Microsoft Entourage importeren

Hier wordt uitgelegd hoe u kalenders uit Microsoft Entourage in iCal kunt importeren.

1. Start iCal.
  2. Kies 'Importeer' uit het menu Archief.
  3. Klik op 'Importeer gegevens Entourage' om deze optie te selecteren.
  4. Klik op 'Importeer'.

Tip: het importeren van grote kalenderbestanden met veel terugkerende activiteiten kan een uur of langer duren. Terwijl iCal het bestand importeert, kan er een cursor in de vorm van een draaiende schijf verschijnen, wat betekent dat u moet wachten. Als het bestand is geïmporteerd, verandert de cursor weer in een pijltje en kunt u de andere opties van iCal gebruiken.

iCal importeert geen vakanties uit Entourage, omdat vakantiebestanden al onderdeel van iCal uitmaken. Entourage-taken worden geïmporteerd als taken.