Over de beveiligingsinhoud van de Safari 3 Beta Update 3.0.4-beveiligingsupdate

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van de Safari 3 Beta Update 3.0.4-beveiligingsupdate voor Microsoft Windows beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Meer informatie over Apple productbeveiliging vind je op de website Apple productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Zie Apple-beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Safari 3 Beta Update 3.0.4-beveiligingsupdate

Safari

CVE-ID: CVE-2007-5858

Beschikbaar voor: Microsoft Windows XP of Vista

Impact: het bezoeken van een kwaadwillende website kan resulteren in het vrijgeven van gevoelige informatie.

Beschrijving: met WebKit kan een pagina door de subframes van een andere pagina navigeren. Het bezoeken van een kwaadwillig vervaardigde webpagina kan leiden tot een cross-site scripting-aanval die het vrijgeven van gevoelige informatie tot gevolg kan hebben. Deze update lost het probleem op door een strenger kadernavigatiebeleid te implementeren. (Dit probleem wordt verholpen voor Mac OS X in Beveiligingsupdate 2007-009.)

Belangrijk: informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, wordt uitsluitend ter informatie verstrekt en houdt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple in. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier.