Mac OS X 10.5: commando in Terminal wijzigt in Leopard

In dit artikel worden de wijzigingen aan commando's in Terminal in Mac OS X 10.5 Leopard uitgelegd.

Mac OS X 10.5 is UNIX 03-compatibel waardoor sommige commando's in Terminal, zoals "ps", verschillend zijn van oudere Mac OS X-versies. Raadpleeg de koppelingen van deze ontwikkelaars voor informatie over de wijzigingen:

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.