Als een betaalkaart die je gebruikt met Apple Pay wordt geweigerd

Als een betaalkaart die je gebruikt met Apple Pay wordt geweigerd of niet werkt wanneer je een aankoop probeert te doen, controleer je of je kaart geschikt is voor gebruik met Apple Pay.

1. Open Apple Wallet:
    • Open de Wallet-app op je iPhone.
    • Op een iPad open je de app Instellingen > 'Wallet en Apple Pay'.
    • Op een Mac kies je het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen’ (of ‘Systeemvoorkeuren') en klik je op 'Wallet en Apple Pay'.
  2. Selecteer je betaalkaart.
  3. Als je het bericht 'Deze kaart is niet bruikbaar' ziet, controleer je of je bank of kaartverstrekker momenteel Apple Pay ondersteunt:
  4. Als je meer vragen hebt, neem je contact op met je bank of kaartverstrekker.