Muziek herhalen op je Android-apparaat

Lees hier hoe je herhalen in- of uitschakelt in de Apple Music-app op je Android-apparaat.

Een album of afspeellijst herhalen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een album of een afspeellijst af.
  3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  4. Tik in het scherm dat nu verschijnt rechtsonder op de knop 'Hierna' knop 'Hierna'.
  5. Tik bovenaan het scherm 'Hierna' op de knop 'Herhaal' knop 'Herhaal' totdat deze verandert in het symbool 'Herhaal alles'. Als de knop 'Herhaal' is gemarkeerd, is 'Herhaal alles' ingeschakeld.

Een nummer herhalen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een nummer af.
  3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  4. Tik in het scherm dat nu verschijnt rechtsonder op de knop 'Hierna' knop 'Hierna'.
  5. Tik bovenaan het scherm 'Hierna' op de knop 'Herhaal' knop 'Herhaal' totdat deze verandert in het symbool 'Herhaal één'. Als de knop 'Herhaal' is gemarkeerd met het cijfer '1', is 'Herhaal één' ingeschakeld.

Herhalen uitschakelen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  3. Tik in het scherm dat nu verschijnt rechtsonder op de knop 'Hierna' knop 'Hierna'.
  4. Tik bovenaan het scherm 'Hierna', tik op 'Herhaal één' of 'Herhaal alles' totdat de knop verandert in 'Herhaal uit'.  Als de knop 'Herhaal' niet is gemarkeerd, is herhalen uitgeschakeld.

Als je de knop 'Herhaal' niet ziet

• Controleer of de Apple Music-app is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
  • Als je muziek afspeelt in de wachtrij voor 'Speel automatisch af', verdwijnt de knop 'Herhaal'. Nummers in de wachtrij voor 'Speel automatisch af' kun je niet herhalen. Als je muziek afspeelt met 'Herhaal' ingeschakeld, wordt alleen die muziek afgespeeld. De wachtrij voor 'Speel automatisch af' zie je pas als je 'Herhaal' uitschakelt. Meer informatie over automatisch afspelen.

Lees hoe je muziek kunt herhalen op andere apparaten

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.