Apps van uw Apple Watch verwijderen

U kunt uw Apple Watch-apps direct op uw Watch beheren, of de Watch-app op uw iPhone gebruiken.

Apps van uw Apple Watch verwijderen

1. Druk op de Digital Crown om al uw apps weer te geven op het beginscherm.
  2. Houd het scherm ingedrukt totdat het scherm 'Weergaveopties' verschijnt.
  3. Tik op 'Wijzig apps'.
  4. Tik op de verwijderknop voor de app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op 'Verwijder app' om te bevestigen. Niet alle ingebouwde apps kunnen worden verwijderd. Voor apps die u niet kunt verwijderen, wordt de verwijderknop niet weergegeven.
  5. Druk op de Digital Crown om af te ronden.

Als u een app verwijdert van uw iPhone, wordt deze app ook verwijderd van uw Apple Watch. Als u een app wilt herstellen, waaronder een ingebouwde Apple app, kunt u deze downloaden via de App Store op uw iPhone of Apple Watch.

Uw iPhone gebruiken om uw Watch-apps te beheren

1. Open de Watch-app op de iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'.
  2. Scrol naar het gedeelte 'Geïnstalleerd op Apple Watch' en zoek de app die u wilt verwijderen.
  3. Tik op de app en schakel 'Toon app op de Apple Watch' uit.

Meer informatie over apps op uw Apple apparaten

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.