Over de oranje en groene indicator op de statusbalk van uw iPhone

In iOS 14 kunt u aan een oranje stip, een oranje vierkant of een groene stip zien dat de microfoon of camera door een app wordt gebruikt.

iPhone met een oranje indicator in de statusbalk

Een oranje indicator  betekent dat de microfoon
wordt gebruikt in een app op uw iPhone.

U ziet hier een oranje vierkant als de instelling 'Differentieer zonder kleur' is ingeschakeld.
Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Weergave en tekstgrootte'.

iPhone met een groene indicator in de statusbalk

Een groene indicator  betekent dat de camera of de camera en de microfoon worden gebruikt in een app op de iPhone.

Meer informatie over de statussymbolen en symbolen op de iPhone