Eerder gekochte tv-programma's en films opnieuw downloaden

Lees hier hoe u tv-programma's of films die u in de iTunes Store or Apple TV-app hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden.

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Apple TV-app.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek'.
  3. Tik op de film of het programma dat u opnieuw wilt downloaden. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op de naam van een gezinslid om zijn of haar aankopen te zien.
  4. Tik op de downloadknop Downloadknop

Als u eerder gekochte films of tv-programma's niet ziet

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op uw Mac

1. Open de Apple TV-app.
  2. Klik op het tabblad 'Bibliotheek'.
  3. Klik in de navigatiekolom op 'Films' of 'Tv-programma's'.
  4. Houd de aanwijzer boven een film of tv-programma en klik vervolgens op de downloadknop Downloadknop. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om zijn of haar aankopen te zien.

Als u eerder gekochte films of tv-programma's niet ziet

Tv-programma's en films opnieuw downloaden in iTunes voor Windows

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster 'Account' > 'Aankopen'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, ziet u 'Gezinsaankopen' in plaats van 'Aankopen'.
  3. Klik op 'Films' of 'Tv-programma's' in de bovenhoek van het iTunes-venster. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om zijn of haar aankopen te zien.
  4. Zoek de film die of het tv-programma dat u opnieuw wilt downloaden.
  5. Klik op de downloadknop Downloadknop.

Als u eerder gekochte films of tv-programma's niet ziet

Tv-programma's en films opnieuw downloaden op een Apple TV en andere apparaten

Met de Apple TV-app kunt u geen films en tv-programma's downloaden op Apple TV, smart-tv's en andere streamingapparaten. U kunt films en tv-programma's streamen die u hebt gekocht. Open de Apple TV-app en ga naar de bibliotheek.

Als u eerder gekochte films of tv-programma's niet ziet

Films en tv-programma's downloaden via Apple TV+ of Apple TV-kanalen

Tv-programma's of films die zijn inbegrepen in uw Apple TV-kanalen of Apple TV+-abonnement, worden niet weergegeven in uw lijst met aankopen.

Lees hoe u films en tv-programma's van Apple TV+ en Apple TV-kanalen downloadt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.