Beschikbare functies en gegevensbronnen in de Weer-app

Lees hier meer over de regionale beschikbaarheid en gegevensbronnen in de Weer-app.

De Weer-app bevat een aantal functies die informatie geven over het huidige weer en de weersverwachting. Sommige functies zijn momenteel niet in elk land of elke regio beschikbaar.

iPhone-scherm met het weer

Komende 10 dagen

Voor de meeste landen en regio's is een weersverwachting voor de komende 10 dagen beschikbaar. De gegevens worden aangeleverd door The Weather Channel.

Informatie over noodweer

Informatie over noodweer is beschikbaar voor Australië, Canada, Japan, de Verenigde Staten en de meeste landen en regio's in Europa, en wordt verzorgd door The Weather Channel. Informatie over noodweer is beschikbaar van nationale meteorologische diensten voor Brazilië, India, Mexico, Rusland en Thailand. Informatie over noodweer is beschikbaar van QWeather voor het vasteland van China.

Neerslag komend uur

Voorspellingen over neerslag in het komende uur en neerslagmeldingen zijn beschikbaar voor Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De informatie wordt geleverd door Apple met behulp van gegevens van nationale meteorologische diensten.

Luchtkwaliteit

Informatie over de luchtkwaliteit wordt geleverd door BreezoMeter voor Canada, Duitsland, Frankrijk, India, Italie, Japan, Mexico, Nederland, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Informatie over de luchtkwaliteit voor het vasteland van China wordt geleverd door QWeather en is een afspiegeling van gegevens van luchtmeetstations.

Kaarten

Temperatuurkaarten en kaarten met neerslag in de komende 12 uur zijn beschikbaar voor de meeste landen en regio's. Kaarten met neerslag in het komende uur zijn beschikbaar voor Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Gegevens voor temperatuur- en neerslagkaarten wordt geleverd door Apple met behulp van informatie van nationale meteorologische diensten. Gegevens voor de labels van de weergegevens op de temperatuur- en neerslagkaarten worden geleverd door The Weather Channel en/of Apple. Gegevens voor kaarten met luchtkwaliteit worden geleverd door BreezoMeter en QWeather.

Meer informatie over de Weer-app

Lees hier hoe u met de Weer-app op uw iPhone het weer voor uw huidige locatie of voor andere steden kunt bekijken.