Een overzicht van uw Keynote-presentatie aanmaken

Lees hier hoe u de overzichtsweergave in Keynote gebruikt op uw iPhone, iPad en Mac.

U kunt de overzichtsweergave in Keynote 10.2 gebruiken om uw ideeën snel in een presentatie om te zetten. U kunt titels instellen, opsommingstekens toevoegen en de volgorde van de dia's veranderen. U kunt de overzichtsweergave op elk moment verlaten om uw presentatie verder te bewerken, bijvoorbeeld door het instellen van de animatievolgorde.

Een overzicht aanmaken in Keynote op iPhone en iPad

1. Tik in de presentatiebeheerder op de knop 'Voeg toe'  bovenaan het scherm. Als u op het moment een presentatie aan het bewerken bent, tikt u op de knop 'Presentaties'  om de presentatiebeheerder te openen.
  2. Tik op 'Start een overzicht'.
  3. Voer een titel in voor de eerste dia.
  4. Tik op de knop 'Nieuwe dia' om een nieuwe dia aan te maken  of druk tweemaal op Return.
  5. Als u ondertitels of opsommingstekens aan een dia wilt toevoegen, tikt u op een dia en vervolgens op Return op het toetsenbord.
  6. Als u de volgorde van de dia's wilt veranderen, tikt u op de miniatuur van een dia, houdt u deze vast en sleept u deze vervolgens naar de nieuwe positie. U kunt het inspringniveau van een dia of opsommingsteken veranderen met de koppen 'Spring in'  en 'Spring negatief in' .
  7. Als u de basisdia wilt wijzigen, tikt u op de knop 'Opmaak'  om de basisdia te wijzigen en kiest u vervolgens een nieuwe basisdia.
  8. Tik op de knop 'Weergaveopties'  of de knop 'Meer'  om de overzichtsweergave te sluiten en tik vervolgens op 'Diaweergave' of 'Lichttafel'. Of tik dubbel op een miniatuur van een dia.

Nadat u uw overzicht hebt aangemaakt, kunt u de overzichtsweergave verlaten om bijvoorbeeld de lay-out en animatievolgorde van de dia's aan te passen.

Een overzicht aanmaken in Keynote op de Mac

1. Open Keynote, kies een thema en klik op 'Maak aan'.
  2. Kies 'Weergave' > 'Overzicht'.
  3. Voer in de linkernavigatiekolom een titel voor de dia in.
  4. Als u een nieuwe dia wilt aanmaken, klikt u op 'Voeg dia toe' of selecteert u een dia en drukt u op Return op het toetsenbord.
  5. Als u opsommingstekens aan een dia wilt toevoegen, selecteert u de dia, drukt u op Return en vervolgens op Tab.
  6. Als u het inspringniveau van een dia of opsommingsteken wilt wijzigen, selecteert u een dia of opsommingsteken en drukt u op Tab of Shift + Tab op het toetsenbord.
  7. Als u de volgorde van de dia's wilt wijzigen, sleept u de dia of het opsommingsteken naar de nieuwe positie in de navigatiekolom.
  8. Als u de overzichtsweergave wilt sluiten, klikt u op de knop  in de navigatiekolom en kiest u vervolgens een andere weergaveoptie.

Nadat u uw overzicht hebt aangemaakt, kunt u de overzichtsweergave verlaten om bijvoorbeeld de lay-out en animatievolgorde van de dia's aan te passen.