Wat u kunt kopen met uw Apple ID-saldo

Lees hier wat u kunt kopen met uw Apple ID-saldo.

Wat u kunt kopen

Symbool van de App Store
Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen.

Apple Music-symbool TV-symbool  Apple Books-symbool
Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen.

Abonnementen-symbool
Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store.

iCloud-symbool
Betaal voor iCloud-opslag.

Apple Online Store-symbool
Op locaties waar Apple cadeaubonnen beschikbaar zijn, kunt u uw Apple ID-saldo gebruiken om producten en accessoires te kopen op apple.com of in de Apple Store-app.

Voor sommige aankopen kan het Apple ID-saldo niet worden gebruikt

• U kunt uw Apple ID-saldo niet gebruiken om cadeaus of cadeaubonnen te versturen.
  • Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunnen uw gezinsleden uw Apple ID-saldo niet gebruiken. Het geld dat u toevoegt aan uw Apple ID-saldo, is alleen voor u beschikbaar. Lees hoe aankopen in rekening worden gebracht op uw Apple ID-saldo.

Meer informatie

Sommige stores en apps zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio. Ontdek wat er in uw land of regio beschikbaar is.