QuickTake gebruiken om video op te nemen terwijl u foto's maakt

Met de QuickTake-camerafunctie op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone SE (2e generatie) kunt u video opnemen terwijl u foto's maakt, zonder de fotomodus te verlaten.

De sluiterknop ingedrukt houden om een video op te nemen

Als u de Camera-app opent, ziet u de standaardfotomodus. Tik op de sluiterknop  om een foto te maken. Tik op de pijl  om opties als de flitser, Live Photos, de timer enzovoort aan te passen.

Om een QuickTake-video op te nemen, hoeft u alleen maar de sluiterknop in te drukken en vast te houden.* Laat vervolgens de knop los om de opname te stoppen.

Naar rechts slepen om de opname te vergrendelen

Als u video wilt blijven opnemen zonder de knop ingedrukt te hoeven houden, sleept u de sluiterknop naar rechts en laat u de knop vervolgens los. Als video-opname is vergrendeld, verschijnt er rechts een sluiterknop. Tik hierop om een foto te maken tijdens video-opname. Tik op de opnameknop wanneer u er klaar voor bent om de opname te stoppen.

Naar links slepen voor de burstmodus

Sleep de sluiterknop naar links en houd deze ingedrukt om achterelkaar een reeks foto's te maken. Laat de knop los om te stoppen.

* Schakel over naar de videomodus om video's met aanpasbare resolutie, stereogeluid en audiozoom te maken.