Als het saldo van uw openbaarvervoerkaart niet wordt bijgewerkt in de Wallet-app

Wanneer u geld toevoegt aan uw openbaarvervoerkaart in Wallet en het saldo wordt niet bijgewerkt, bekijkt u hier wat u kunt doen.

De transacties van uw creditcard, betaalkaart of prepaidkaart controleren

Bekijk de transacties van de betaalkaart die u hebt gebruikt om geld toe te voegen aan uw openbaarvervoerkaart in de Wallet-app. Als u de betaling in uw transactiegeschiedenis ziet, klopt het saldo op de openbaarvervoerkaart mogelijk toch, zelfs als er een ander bedrag op het saldo in de Wallet-app wordt getoond.

Als het saldo van uw openbaarvervoerkaart niet klopt

1. Open de Wallet-app op uw iPhone.
  2. Tik op uw openbaarvervoerkaart en vervolgens op de knop 'Meer' Meer info.
  3. Schakel de servicemodus in en verifieer vervolgens uw identiteit met Face ID, Touch ID of uw toegangscode.

Tik op de kaart om de servicemodus uit te schakelen.

Als het saldo nog steeds niet klopt, herstart u de iPhone.