Nieuw in de firmware-updates voor het Apple Pro Display XDR

Lees hier meer over wijzigingen en functies in Display Firmware 4.2.37, de meest recente firmware-update voor het Pro Display XDR.

Display Firmware 4.2.37

• Verhelpt een probleem waarbij de instellingen voor kalibratie op locatie niet worden toegepast wanneer u Pro Display XDR Calibrator gebruikt.

Vereist macOS 10.15.6 of hoger.

Display Firmware 4.2.30

• Voegt ondersteuning toe voor de herkalibratie op locatie van het display met Pro Display XDR Calibrator. Maakt specifieke kleurworkflows mogelijk die aangepaste kalibratie door een interne spectroradiometer vereisen. Meer informatie
  • Kleine stabiliteitsverbeteringen.

Vereist macOS 10.15.6 of hoger.

Display Firmware 3.3.23

• Voegt bedieningselementen toe voor het nauwkeurig afstellen van de kalibratie van het Pro Display XDR door het witpunt en de luminantie aan te passen, zodat deze nauwkeuriger overeenkomen met uw eigen beeldschermkalibratiedoel. Meer informatie
  • Kleine stabiliteitsverbeteringen.

Vereist macOS 10.15.5 of hoger.

Display Firmware 2.2.2

• Voegt ondersteuning toe voor aangepaste Pro Display XDR-referentiemodi die u kunt aanmaken voor specifieke workflowbehoeften door opties in te stellen voor kleurengamma, witpunt, luminantie en overdrachtsfuncties. Meer informatie
  • Kleine stabiliteitsverbeteringen.

Vereist macOS 10.15.4 of hoger.

De firmwareversie controleren

Als u wilt weten welke firmwareversie uw Pro Display XDR gebruikt, kiest u het Apple-menu  > 'Over deze Mac', klikt u op 'Systeemoverzicht' en klikt u vervolgens op 'Video/beeldschermen'. In het gedeelte 'Pro Display XDR' wordt de firmwareversie vermeld naast 'Firmwareversie scherm'.

Als de firmware niet up-to-date is

Nadat u de macOS-versie hebt geïnstalleerd die vereist is voor de firmware-update, wordt de update binnen 24 uur gedownload op de Mac. Wanneer de Mac klaar is om de firmware-update te installeren, wordt u mogelijk gevraagd te herstarten om de update toe te passen. Tijdens de installatie kan uw scherm enkele minuten lang zwart zijn.

Als u 'Nu niet' selecteert in het updatebericht of merkt dat er referentiemodi ontbreken in het menu 'Voorinstellingen', moet u het beeldscherm mogelijk opnieuw aansluiten op de voeding. Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij een gebruikersaccount in macOS, koppel uw beeldscherm 30 seconden los van de voeding en sluit het vervolgens opnieuw aan.

Zorg ervoor dat 'Installeer systeembestanden en beveiligingsupdates' en 'Installeer macOS-updates' zijn geselecteerd in het venster 'Geavanceerd' in de voorkeuren voor software-updates.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.