Nieuw in de firmware-updates voor het Apple Pro Display XDR

Lees hier meer over wijzigingen en functies in Display Firmware 2.2.2, de meest recente firmware-update voor het Pro Display XDR.

Display Firmware 2.2.2

• Voegt ondersteuning toe voor aangepaste Pro Display XDR-referentiemodi die u kunt aanmaken voor specifieke workflowbehoeften door opties in te stellen voor kleurengamma, witpunt, luminantie en overdrachtsfuncties. Meer informatie
  • Kleine stabiliteitsverbeteringen.

Vereist macOS 10.15.4 of hoger.

De firmwareversie controleren

Als u wilt weten welke firmwareversie uw Pro Display XDR gebruikt, kiest u het Apple-menu  > 'Over deze Mac', klikt u op 'Systeemoverzicht' en klikt u vervolgens op 'Video/beeldschermen'. In het gedeelte 'Pro Display XDR' wordt de firmwareversie vermeld naast 'Firmwareversie scherm'.

Als de firmware niet up-to-date is

Nadat u de macOS-versie hebt geïnstalleerd die vereist is voor de firmware-update, wordt de update binnen 24 uur gedownload op de Mac. Wanneer de Mac klaar is om de firmware-update te installeren, wordt u mogelijk gevraagd om opnieuw op te starten om de update toe te passen. Tijdens de installatie kan uw scherm enkele minuten lang zwart zijn.

Als u 'Nu niet' selecteert in het updatebericht of merkt dat er referentiemodi ontbreken in het menu 'Voorinstellingen', moet u uw beeldscherm mogelijk opnieuw aansluiten op de voeding. Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij een gebruikersaccount in macOS, koppel uw beeldscherm 30 seconden los van de voeding en sluit het vervolgens opnieuw aan.

Zorg ervoor dat 'Installeer systeembestanden en beveiligingsupdates' en 'Installeer macOS-updates' zijn geselecteerd in het venster 'Geavanceerd' in de voorkeuren voor software-updates.