Ouderlijk toezicht voor Apple TV+ op internet

Als een kind op internet naar Apple TV+ kijkt, kunt u de beschikbare tv-programma's en films beperken door ouderlijk toezicht in te stellen.

Wanneer u voor het eerst inlogt bij tv.apple.com/nl, wordt u mogelijk gevraagd om een creditcard toe te voegen of te verifiëren om er zeker van te zijn dat de accounthouder kijken op internet heeft geautoriseerd. Vervolgens kunt u beperkingen instellen voor materiaal op basis van leeftijd.

1. Ga naar tv.apple.com/nl en log in met de account waarvoor u beperkingen wilt instellen.
  2. Plaats de cursor op het accountsymbool in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op 'Accountinstellingen'.
  3. Scrol naar het gedeelte 'Ouderlijk toezicht' en klik op het menu om de leeftijdskeuringen voor tv-programma's of films in te stellen.
  4. Maak een 4-cijferige toegangscode aan.
  5. Voer een herstel-e-mailadres in voor het geval u deze toegangscode ooit vergeet.
  6. Tik op de schuifknop om 'Beperkingen voor materiaal' in te schakelen en kies vervolgens de gewenste leeftijdskeuring onder 'Tv-programma's' en 'Films'.

Wanneer u vervolgens inlogt bij tv.apple.com/nl op internet, onthoudt Apple TV+ uw voorkeuren voor ouderlijk toezicht in alle webbrowsers. Beperkingen voor materiaal die via ouderlijk toezicht zijn ingesteld voor tv.apple.com/nl, zijn niet van toepassing op Apple TV+ in de Apple TV-app op iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-tv's of andere streamingapparaten.