De AirPods Pro-oorkussentjes met de beste pasvorm kiezen voor optimale geluidskwaliteit

AirPods Pro worden geleverd met oorkussentjes in diverse maten: klein, middelgroot en groot. Voor de beste geluidskwaliteit en ruisonderdrukking is het van belang dat u de oorkussentjes met de beste pasvorm gebruikt.

De oorkussentjes met de beste pasvorm kiezen

De oorkussentjes moeten de gehoorgang goed afdichten. Een goede pasvorm verbetert de ruisonderdrukking en zorgt voor muziek met vollere bastonen.

AirPods Pro worden geleverd met oorkussentjes in drie maten. De AirPods Pro zijn standaard voorzien van de middelgrote oorkussentjes. De kleine en grote oorkussentjes zitten in de verpakking.

Doe de AirPods met de middelgrote oorkussentjes in uw oren en zorg dat ze comfortabel en stevig zitten. Als de gehoorgang niet goed wordt afgedicht, past u de positie van de AirPod aan of probeert u een groter oorkussentje. Als het oorkussentje te groot of oncomfortabel aanvoelt, probeert u een kleiner oorkussentje.

Doe de pasvormtest als u niet zeker weet of de pasvorm goed is

U kunt de pasvormtest uitvoeren als u niet zeker weet of u de beste oorkussentjes voor uw oren gebruikt. Kies een comfortabele pasvorm met een goede afdichting.

1. Doe de AirPods Pro in uw oren en ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op de infoknop  naast de AirPods in de apparatenlijst.
  3. Tik op 'Pasvormtest'.
  4. Tik op 'Ga door' en tik vervolgens op de afspeelknop .

Als u het advies krijgt om de positie van de AirPods Pro aan te passen of een ander oorkussentje te proberen, past u de positie van de AirPods aan en voert u de test opnieuw uit. Vervolgens probeert u een oorkussentje met een andere maat. Het kan zijn dat u verschillende maten voor uw linker- en rechteroor moet gebruiken.