Als u dubbele nummers ziet in iTunes

Lees wat u doet als u in uw iTunes-bibliotheek dubbele versies ziet van nummers die u hebt gekocht.

Schakel iCloud-muziekbibliotheek uit en vervolgens weer in

Als er onverwacht dubbele nummers verschijnen in iTunes, kunt u iCloud-muziekbibliotheek herstarten als u een abonnement hebt op Apple Music of iTunes Match. Volg deze stappen:

1. Op een Mac of pc werkt u bij naar de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes.
  3. Op een Mac gaat u naar de menubalk boven in het scherm en kiest u 'iTunes' > 'Voorkeuren'. Op een pc kiest u 'Wijzig' > 'Voorkeuren'.
  4. Schakel 'iCloud-muziekbibliotheek' uit op de tab 'Algemeen'.
  5. Stop iTunes en open iTunes vervolgens opnieuw.
  6. Op een Mac gaat u naar de menubalk boven in het scherm en kiest u 'iTunes' > 'Voorkeuren'. Op een pc kiest u 'Wijzig' > 'Voorkeuren'.
  7. Schakel 'iCloud-muziekbibliotheek' in op de tab 'Algemeen'.