Over Apple TV+

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst met originele verhalen van de meest creatieve geesten in de tv- en filmwereld. U kunt u vanaf 1 november abonneren en kijken via de Apple TV-app.

Wanneer is Apple TV+ beschikbaar?

Op 1 november 2019 is de lancering van Apple TV+ met nieuwe originele series en films. Vandaag kunt u al de eerste trailers van Apple TV+ kijken in de Apple TV-app of op https://tv.apple.com/nl.

Waar kan ik Apple TV+ op kijken?

U kunt u abonneren en kijken via:

• Een iPhone, iPad, of iPod touch met de nieuwste versie van iOS of iPadOS\
  • Een Apple TV 4K of Apple TV HD met de nieuwste versie van tvOS
  • Een Apple TV (3e generatie) met de nieuwste Apple TV-software-update
  • Een smart-tv of mediaspeler die de Apple TV-app ondersteunt
  • Een Mac met de nieuwste versie van macOS
  • https://tv.apple.com/nl in de webbrowsers Safari, Firefox en Chrome

Apple TV+ is beschikbaar in meer dan 100 landen en regio's.

Hoe meld ik me hiervoor aan?

Vanaf 1 november 2019 kunt u zich aanmelden in de Apple TV-app of op https://tv.apple.com/nl voor een gratis proefperiode van 7 dagen die automatisch wordt verlengd met een maandelijks abonnement. Prijzen en verdere informatie kunt u vinden op https://www.apple.com/nl/apple-tv-plus/.

Wat valt er onder mijn abonnement op Apple TV+?

Met Apple TV+ kunt u nieuwe baanbrekende originele series en films streamen, zonder reclames en on demand. Elke maand zullen er nieuwe Originals aan Apple TV+ worden toegevoegd. U kunt Apple Originals kijken in 4K HDR/Dolby Vision en de meeste titels bieden ook Dolby Atmos-geluid. U kunt zelfs afleveringen of films downloaden op een iPhone, iPad, iPod touch en Mac om ze offline te kijken. Uw abonnement op Apple TV+ omvat toegang voor maximaal 6 familieleden via 'Delen met gezin'. Elk familielid kan met zijn of haar Apple ID op een eigen apparaat kijken. Het is niet nodig om uw account of wachtwoord te delen.

Ik heb een nieuw Apple-apparaat gekocht waarmee ik toegang krijg tot 1 jaar gratis Apple TV+. Hoe activeer ik mijn 1-jarige abonnement op Apple TV+?

Vanaf 1 november kunt u uw 1-jarige gratis abonnement op Apple TV+ beginnen in de Apple TV-app. Volg deze stappen:

1. Schakel uw nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 4K of Apple TV HD, of Mac in, en log in met uw Apple ID.
  2. Open de Apple TV-app op 1 november of later. Zorg ervoor dat uw in aanmerking komende apparaat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS, of macOS gebruikt.
  3. De aanbieding zou direct na het lanceren van de app moeten verschijnen. Als dat niet het geval is, scrolt u omlaag in 'Nu kijken' totdat de aanbieding verschijnt.
  4. Tik op 'Geniet 1 jaar gratis'. U wordt mogelijk gevraagd om het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren, uw factuurgegevens te bevestigen, of om een geldige betaalmethode toe te voegen. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht tijdens de 1-jarige gratis proefperiode.

Algemene voorwaarden van de aanbieding:

• Slechts één aanbieding per Apple ID en slechts één aanbieding per gezin als u lid bent van een gezinsgroep van 'Delen met gezin', ongeacht het aantal apparaten dat u of uw gezinsleden aanschaffen. Via 'Delen met gezin' kunnen maximaal zes gezinsleden gezamenlijk gebruikmaken van één Apple TV+-abonnement.
  • Vanaf 1 november kunt u de 1-jarige gratis aanbieding starten in de Apple TV-app op het apparaat dat de nieuwste software gebruikt. Om de aanbieding te zien, moet u op uw nieuwe apparaat inloggen met uw Apple ID. U hebt na de eerste configuratie van uw apparaat drie maanden de tijd om de aanbieding te claimen. Als het apparaat is gekocht en geconfigureerd vóór de lancering van Apple TV+, hebt u drie maanden de tijd vanaf 1 november.
  • Na het claimen van de aanbieding verbindt u zich aan een maandelijks abonnement dat direct start na het gratis jaar. Dit abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Voor meer informatie over prijzen in uw land of regio gaat u naar https://www.apple.com/nl/apple-tv-plus/. U kunt op elk moment opzeggen in Instellingen, ten minste één dag voor elke verlengingsdatum. Als u tijdens het gratis jaar opzegt, vervalt onmiddellijk de toegang tot Apple TV+ voor u en uw gezinsleden, evenals het restant van het gratis proefjaar. U kunt deze proefperiode niet opnieuw activeren.
  • Deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Welke apparaten komen in aanmerking voor een gratis jaar Apple TV+?

Elke nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac die na 10 september 2019 bij Apple of een erkende Apple reseller is aangeschaft en waarop de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS dan wel macOS kan worden uitgevoerd, komt hiervoor in aanmerking.

Meer informatie over de voorwaarden voor deze aanbieding vindt u op apple.com/nl/promo

Wat is de Apple TV-app?

Meer informatie over de Apple TV-app vindt u op https://www.apple.com/nl/apple-tv-plus/.