Als u een melding ziet in 'Gebruikers en accounts' op uw Apple TV

Lees hier wat u moet doen als u in uw Apple TV-instellingen een melding ziet met de suggestie 'Werk Apple ID-instellingen bij' of 'Twee-factor-authenticatie'.

Als u de suggestie 'Werk Apple ID-instellingen bij' ziet:

1. Zorg dat uw iPhone of iPod touch is bijgewerkt naar iOS 13.1 of hoger of dat iPadOS op uw iPad is geïnstalleerd.
  2. Controleer of u op de Apple TV met dezelfde Apple ID bent ingelogd als op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Klik op 'Werk Apple ID-instellingen bij' op uw Apple TV. Voer vervolgens de stappen uit die op uw iOS- of iPadOS-apparaat worden weergegeven.
  4. Als u na het uitvoeren van de stappen de melding nog steeds ziet, start u de Apple TV opnieuw op.

Als u de suggestie 'Twee-factor-authenticatie' ziet:

1. Start de Apple TV opnieuw op.
  2. Als u de melding nog steeds op uw Apple TV ziet, gaat u naar 'Instellingen' >'Gebruikers en accounts'> 'iCloud'. Log uit bij iCloud en log vervolgens opnieuw in.

Als u de melding nog steeds ziet

Als er iets misgaat bij het uitvoeren van de stappen op uw iOS- of iPadOS-apparaat, ziet u de foutcodes 301024 of 71163. Als u om een andere reden de aangegeven stappen niet kunt uitvoeren:

1. Controleer of de Woning-app op uw apparaat staat. Als dat niet het geval is, downloadt u de app bij de App Store. Tik op de Woning-app en controleer of het beginscherm wordt geopend.
  2. Ga op uw iOS- of iPadOS-apparaat naar 'Instellingen' >> [uw naam] > 'iCloud' > en controleer of de optie 'Woning' is ingeschakeld.
  3. Uw Apple TV toevoegen aan de Woning-app
  4. Voer de aangegeven stappen opnieuw uit.
  5. Als de melding nog steeds verschijnt, neemt u contact op met Apple Support