Als bestanden in Windows niet worden gesynchroniseerd met iCloud Drive omdat het pad te lang is

Lees hier wat u kunt doen als u op uw pc een melding ontvangt dat sommige van uw bestanden in iCloud Drive niet worden gesynchroniseerd.

Mogelijk is een bestandsnaam of een pad te lang

Als een pad te lang is, kan dat het volgende betekenen:

• Een of meer bestandsnamen zijn te lang.
  • Het pad is te lang. Een pad bevat de bestandsnaam en de namen van alle mappen en submappen van de locatie van het bestand.

In iCloud voor Windows 10.8 of hoger wordt een te lange bestandsnaam of te lang pad niet gesynchroniseerd, maar worden al uw andere bestanden wel gesynchroniseerd met iCloud Drive. U krijgt ook de naam te zien van het bestandspad dat te lang is, zodat u gemakkelijk naar het bestand kunt zoeken.

Als er in iCloud voor Windows 10 of lager een te lange bestandsnaam of te lang pad wordt aangetroffen, worden geen van de bestanden in de betreffende map gesynchroniseerd met iCloud Drive.

Om te zorgen dat andere bestanden wel worden gesynchroniseerd met iCloud Drive, is het raadzaam iCloud voor Windows 10.8 te downloaden.

De bestandsnaam of het pad zoeken

Als u weet wat het bestandspad is dat niet wordt gesynchroniseerd met iCloud Drive, kunt u het bestand mogelijk vinden met de zoekfunctie. Als u de naam van een bestand, map of submap in het bestandspad wijzigt, moet u een naam gebruiken met minder dan 256 tekens. Daardoor wordt het bestand mogelijk wel met iCloud Drive gesynchroniseerd.

Als u de naam van een bestand of map wijzigt, worden wijzigingen in apps van derden mogelijk niet bijgewerkt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.