Audio delen met AirPods of Beats-koptelefoons

In de nieuwste versie van iOS of iPadOS kunt u samen met iemand anders via AirPods of een draadloze Beats-koptelefoon luisteren naar de audio van uw iPhone of iPad.

Dit hebt u nodig

U hebt een compatibele iPhone, iPad of iPod touch met de nieuwste versie van iOS of iPadOS nodig en u hebt beiden een compatibele draadloze koptelefoon nodig.1

Starten met het delen van audio

1. Verbind uw AirPods of AirPods Pro, uw AirPods Max of uw Beats-koptelefoon met uw iOS- of iPadOS-apparaat.
  2. Tik op het AirPlay-symbool in het bedieningspaneel op uw iPhone of iPad, op het toegangsscherm of in de app waarnaar u luistert.
  3. Tik op 'Deel audio'.
  4. Als de andere persoon ook AirPods of AirPods Pro heeft, houdt u de case met zijn of haar AirPods of AirPods Pro dicht bij uw apparaat en opent u het klepje. Als de andere persoon AirPods Max heeft, houdt u deze dicht bij uw apparaat. Als de andere persoon een draadloze Beats-koptelefoon heeft, zet deze dan in de koppelingsmodus en houd de koptelefoon dicht bij uw apparaat.
  5. Als u de koptelefoon van de andere persoon op uw scherm ziet, tikt u op 'Deel audio'.

De audio regelen

U kunt het volume wijzigen en uw audio afspelen, pauzeren en stoppen met de regelaars op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel op uw iPhone of iPad. U kunt de volumeschuifknop voor elke koptelefoon afzonderlijk slepen of de volumeschuifknop onderaan slepen om het volume van beide koptelefoons tegelijk te regelen.

Ook kunnen u en de andere persoon de audio regelen met de regelaars op de koptelefoon. Als u het volume wijzigt met de regelaars op de koptelefoon, is dat alleen van invloed op die koptelefoon.

Stoppen met het delen van audio

Tik op het AirPlay-symbool om te stoppen met delen in het bedieningspaneel op uw iPhone of iPad, op het toegangsscherm of in de app waarnaar u luistert.

Tik op het vinkje  naast de koptelefoon waarmee u audio niet langer wilt delen. Wanneer u stopt met het delen van audio, verbreekt u ook de verbinding met de tweede koptelefoon.

Compatibele iPhone-, iPad- en iPod touch-modellen

• iPhone 8 of nieuwer
  • iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) of nieuwer
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad mini (5e generatie)
  • iPad (5e generatie) of nieuwer
  • iPod touch (7e generatie)

Ontdek welk model iPhone, iPad of iPod u hebt.

U kunt ook audio delen op Apple TV 4K met tvOS 14.

Compatibele koptelefoons

• AirPods Max
  • AirPods Pro
  • AirPods (1e generatie) of nieuwer
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex