Functies van iCloud.com die beschikbaar zijn in de browser op je apparaat

Lees hier welke iCloud.com-functies je kunt gebruiken in een browser op je iPad of computer, en welke functies beschikbaar zijn op je iPhone.

Op een iPad of computer

Wanneer je op je iPad, Mac of Windows-pc inlogt bij iCloud.com, krijg je toegang tot deze functies:

• Foto's

• iCloud Drive

• Notities

• Mail

• Agenda's

• Contacten

• Herinneringen

• Pages, Numbers of Keynote1

• Zoek mijn

• Accountgegevens

Als je iCloud+ gebruikt, heb je ook toegang tot de functies 'Verberg mijn e-mail' en 'Aangepast e-maildomein'.2

Meer informatie over iCloud+

Op een iPhone

Wanneer je op een iPhone inlogt bij iCloud.com met je Apple ID, kun je foto's, notities en herinneringen bekijken, evenals enkele van je accountinstellingen. Je kunt apparaten ook lokaliseren of vergrendelen met 'Zoek mijn'.

Als je inlogt bij iCloud.com op je iPhone, krijg je toegang tot deze functies:

• Foto's

• iCloud Drive

• Notities

• Mail

• Herinneringen

• Pages, Numbers of Keynote1

• Zoek mijn

• Accountgegevens

Als je iCloud+ gebruikt, heb je ook toegang tot de functies 'Verberg mijn e-mail' en 'Aangepast e-maildomein'.2

Meer informatie over iCloud+

Meer hulp nodig?

• iCloud.com werkt het beste in Safari voor de nieuwste versies van iOS, iPadOS en macOS, of in de nieuwste versies van Firefox, Google Chrome, Edge of Opera voor Windows.

• Als je geen iPhone, iPad of Mac hebt, kun je nog steeds de functies gebruiken die zijn inbegrepen bij internettoegang tot iCloud door iCloud.com te bezoeken op een computer of tablet.

1. De functies Pages, Numbers en Keynote zijn alleen beschikbaar op een desktop. In iOS en iPadOS zijn documenten, spreadsheets en presentaties alleen-lezen.

2. Niet alle functies zijn in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.