Welke iCloud.com-functies zijn beschikbaar in de browser op uw apparaat

Meer informatie over welke iCloud.com-functies u kunt gebruiken vanuit de browser op uw iPad of computer, en welke beschikbaar zijn op uw iPhone of iPod touch.

Op een iPad of computer

Wanneer u zich aanmeldt bij iCloud.com op uw iPad, Mac of Windows-pc krijgt u toegang tot deze functies:

• Foto's
  • iCloud Drive
  • Opmerkingen
  • Mail
  • Agenda's
  • Contacten
  • Instellingen
  • Herinneringen
  • Pages, Numbers of Keynote*
  • Zoek mijn iPhone
  • Zoek mijn vrienden

Als u geen iPhone, iPad, iPod touch of Mac hebt, kunt u nog steeds de functies gebruiken die zijn inbegrepen bij de set alleen internettoegang tot iCloud door iCloud.com te bezoeken op een computer of tablet.

*De functies Pages, Numbers en Keynote zijn alleen beschikbaar op een desktop. In iPadOS zijn documenten, spreadsheets en presentaties alleen-lezen.

Op een iPhone of iPod touch

Wanneer u zich aanmeldt bij iCloud.com op een iPhone of iPod touch met uw Apple ID, kunt u foto's, notities en herinneringen bekijken, evenals enkele van uw accountinstellingen. U kunt apparaten ook lokaliseren of vergrendelen met Zoek mijn iPhone.

Als u inlogt op iCloud.com op een iPhone of iPod touch, krijgt u toegang tot deze functies:

• Foto's
  • Opmerkingen
  • Herinneringen
  • Zoek mijn iPhone

Aanbevolen browsers

iCloud.com werkt het beste in Safari voor de nieuwste versies van iOS, iPadOS en macOS, of in de nieuwste versies van Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge of Opera voor Windows.

Lees meer over de systeemvereisten voor iCloud en iCloud.com

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.