Uw trends bijhouden in de Conditie-app

In de app Conditie vindt u uw voortgang over langere tijd, zodat u kunt zien of u nog steeds even goed bezig bent, of zelfs nog beter.

Bekijk meer gedetailleerde informatie voor een specifieke trend

Uw trends controleren

1. Open de Conditie-app op uw iPhone.
  2. Scrol omlaag naar het tabblad 'Trends' onderaan het scherm.
  3. Controleer of de pijlen voor trends omhoog of omlaag gaan, of tik op 'Toon meer' voor meer gedetailleerde informatie voor een specifieke trend.

Trends geven een beknopt overzicht van uw bewegings-, trainings-, en stadoelen, evenals andere belangrijke metingen die vergeleken worden met uw voorgaande prestaties, zodat u ervoor kunt zorgen dat u op schema zit.

Coaching krijgen

Als een trendpijl naar beneden wijst, krijgt u coaching over hoe u het beter aan kunt pakken. U kunt bijvoorbeeld een suggestie krijgen om 7 dagen lang elke dag 30 extra calorieën te verbranden om zo de pijl omhoog te draaien, of u krijgt een aanbeveling om eerst 10 sta-uren per dag te verdienen en dan de volgende week terug te komen voor een nieuw doel, om op die manier de juiste richting op te gaan.

Hoe worden trends gemeten?

Trends zijn gebaseerd op hoe uw metingen zijn veranderd in de laatste 90 dagen vergeleken met de laatste 365 dagen.* Als de trendpijl voor een bepaalde meting omhoog wijst, handhaaft u uw fitnessniveau of wordt dit verbeterd. Als een pijl omlaag wijst, gaat uw gemiddelde van de laatste 90 dagen voor deze meting omlaag.

Voor meer informatie over uw prestaties in het afgelopen jaar vergeleken met de laatste drie maanden, tikt u op de trendpijl naast een categorie. U ziet dan een grafiek met uw gegevens en dagelijkse gemiddelden voor een doorsnee week, en u komt meer te weten over het metingstype. Om meer details van een grafiek te zien, houdt u het scherm ingedrukt.

* Uw trends kunnen veranderen, afhankelijk van updates in hoe uw conditiestatistieken worden berekend.

Als u geen trends kunt zien

Het kost 180 dagen met activiteiten om uw trends te beginnen. Als u geen trends ziet, blijft u uw Watch dragen en uw ringen sluiten. Wanneer er genoeg gegevens zijn verzameld, krijgt u een melding dat uw trends klaar zijn.