Als een knop of schakelaar van je iPhone of iPad niet werkt

Als een knop of schakelaar van je iPhone of iPad niet werkt, kun je het probleem mogelijk oplossen met de volgende stappen. Verhelpen deze stappen het probleem niet, dan moet je een reparatie aanvragen.

1. Verwijder hoesjes of beschermfolie die de werking van de knop of schakelaar kunnen belemmeren.

2. Controleer of er stof- of vuilresten rond de knop of schakelaar zitten en verwijder deze met een zachte doek.

3. Als de knop of schakelaar nog steeds niet werkt, beschadigd is of slechts af en toe werkt, kun je een reparatie aanvragen: