Over de compatibiliteit van GarageBand 6.0.5 in macOS

Lees meer over de aanstaande wijzigingen in macOS en lees hoe u bijwerkt naar GarageBand 10 voor macOS.

Als onderdeel van de aankomende overgang naar de 64-bits technologie in macOS is GarageBand 6.0.5 niet compatibel met toekomstige versies van macOS, te beginnen met de onlangs aangekondigde versie macOS Catalina 10.15. Met GarageBand 10 voor macOS kunt u projecten die u hebt aangemaakt in GarageBand 6.0.5 openen en eraan blijven werken.

GarageBand bijwerken

U kunt de nieuwste versie GarageBand 10 voor macOS gratis downloaden van de Mac App Store:

Een oudere versie van GarageBand verwijderen

Als u een upgrade naar macOS Catalina 10.15 hebt uitgevoerd en de nieuwste versie van GarageBand hebt gedownload, kunt u de oudere versie verwijderen:

1. Klik op Finder en kies 'Ga' > 'Programma's'.
  2. Selecteer de map 'GarageBand' en kies 'Archief' > 'Verplaats naar prullenmand'.
  3. Voer uw wachtwoord in als u daarom wordt gevraagd en klik op 'OK'.

Nieuwe functies in GarageBand 10

GarageBand 10 biedt veel nieuwe functies en verbeteringen.

Nieuwe geluidenbibliotheek

• Laat u inspireren door een gloednieuwe collectie geluiden en instrumenten.
  • Verken duizenden nieuwe Apple Loops voor de nieuwste elektronische en urban genres.

Drummer

• Voeg aan uw nummer een virtuele sessiedrummer, percussionist of beatproducer toe die de maat aangeeft en natuurgetrouwe beats speelt.
  • Kies uit 33 spelers uit populaire genres zoals EDM, hiphop, rock en alternative.
  • Gebruik eenvoudige opties om het geluid en ritme van uw drummer te bepalen.

Leren spelen

In gratis lessen van artiesten leert u een hit spelen waarbij u les krijgt van de artiest die het beroemd heeft gemaakt.

Smart Controls

• Geef elk geluid in de bibliotheek vorm met een aangepaste reeks regelaars, knoppen en schuiven.
  • Het uiterlijk en de werking van Smart Controls verschillen per instrument.

iCloud

• Gebruik iCloud om uw GarageBand-projecten up-to-date te houden op al uw Mac-computers.
  • Begin een nummer waar u maar wilt, op uw iPhone, iPad of iPod touch, en importeer het vervolgens draadloos op de Mac om het verder te bewerken.
  • Voeg op afstand nieuwe sporen aan uw project toe met GarageBand op uw iPhone of iPad.

Werkt met Logic Remote

• Gebruik uw iPhone of iPad en Multi-Touch-bewegingen om elk GarageBand-instrument draadloos op uw Mac te spelen.
  • Gebruik Smart Controls op uw iPad om elk geluid aan te passen terwijl u speelt.
  • Navigeer door uw nummer en blader in de geluidenbibliotheek op uw iPad.