Siri vragen om video op uw tv af te spelen en te bedienen

Vraag Siri om een film of tv-programma af te spelen in de kamer waar u wilt kijken. Of om een video die u op uw iPhone bekijkt, naar uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv te sturen. En bedien uw tv met alleen uw stem.

Dit hebt u nodig

Siri vragen om af te spelen wat u wilt zien

Vraag Siri om een film af te spelen in de woonkamer of de nieuwste aflevering van uw favoriete tv-programma af te spelen in de slaapkamer.

Zeg gewoon "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel Greenland af op de tv in de woonkamer."
  • "Bekijk de nieuwste aflevering van Ted Lasso op de Apple TV in de slaapkamer."

Voor sommige apps en videovoorzieningen hebt u een abonnement nodig om het materiaal te kunnen afspelen.

Siri vragen om een video van uw iPhone naar uw tv te sturen

Zeg tijdens het afspelen van een film of tv-programma op uw iPhone "Hé, Siri" ofdruk op de knop voor Siri. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel dit af op de tv in de woonkamer."
  • "Speel dit af op de Apple TV in de slaapkamer."

Siri gebruiken voor controle over wat er wordt afgespeeld

Vraag Siri om uw tv in of uit te schakelen. Of om af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen en te bepalen wat er wordt afgespeeld.

Zeg "Hé, Siri" of druk op de knop voor Siri. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Zet de tv in de woonkamer aan."
  • "Stop de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Speel af op de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Sla 30 seconden over op de tv in de woonkamer."

De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees welke Siri-functies in welke landen en regio's worden ondersteund.