Wat staat er in 'Andere' in uw iCloud-opslag?

Lees hier over de categorie 'Andere' in iCloud-opslag op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Met iCloud kunt u bewaren wat u waardevol vindt, en het up-to-date houden op alle apparaten waarop u bent ingelogd met uw Apple ID. U krijgt 5 GB gratis opslagruimte in iCloud, maar u kunt altijd meer iCloud-opslag kopen of ruimte vrijmaken door materiaal te verwijderen.

Bekijken wat u bewaart in iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op [uw naam].
  2. Selecteer 'iCloud'.
  3. Tik op 'Beheer opslag'.

Als u een categorie met de naam 'Andere' ziet in uw iCloud-opslag, leest u hier wat dat betekent.

Bekijken wat u bewaart in iCloud op een apparaat met een webbrowser

1. Ga naar iCloud.com.
  2. Log in met de Apple ID die u gebruikt voor iCloud.
  3. Tik op 'Accountinstellingen' om uw opslag te bekijken.

Als u een categorie met de naam 'Andere' ziet in uw iCloud-opslag, leest u hier wat dat betekent.

Als u een categorie met de naam 'Andere' ziet in uw iCloud-opslag

Wanneer u uw iCloud-opslag bekijkt, ziet u mogelijk een categorie met de naam 'Andere'. Hieronder worden bepaalde categorieën gegroepeerd, omdat op een kleiner scherm niet altijd iedere categorienaam kan worden weergegeven. De opslagcategorieën 'E-mail' en 'Berichten' kunnen in iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch bijvoorbeeld worden gegroepeerd onder 'Andere', maar worden nog wel als aparte categorieën weergegeven op uw Mac.*

De categorie 'Andere' kan verschillende categorieën bevatten; dit is afhankelijk van wat u in iCloud opslaat en of u deel uitmaakt van een gezin dat opslag deelt. Doorgaans wordt op uw iPhone, iPad of iPod touch voor de twee grootste categorieën de echte categorienaam weergegeven en worden de overige categorieën gegroepeerd onder 'Andere'.

* Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' om uw iCloud-opslag te bekijken op uw Mac. Klik op 'Apple ID' en vervolgens op 'iCloud'. Als u macOS Mojave of lager gebruikt, kiest u het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'. Klik achtereenvolgens op 'iCloud' en op 'Beheer'. U kunt uw iCloud-opslag ook bekijken op iCloud.com met de Apple ID die u voor iCloud gebruikt. Tik op 'Accountinstellingen' om uw iCloud-opslag te bekijken en plaats de aanwijzer op de gekleurde gedeelten voor meer informatie.