Over de toegangscode voor Schermtijd op beheerde apparaten

Lees hier hoe u Schermtijd uitschakelt op beheerde apparaten.

Dit artikel is bedoeld voor systeembeheerders.

Als op een beheerd apparaat met iOS 12.2 of hoger een toegangscode voor Schermtijd is ingesteld, kunt u het commando 'Wis wachtwoord voor beperkingen' gebruiken om de toegangscode voor Schermtijd te verwijderen. Hiermee wordt de toegangscode verwijderd, maar wordt Schermtijd ingeschakeld en worden eventuele beperkingen behouden.