Als fout 602 optreedt tijdens het installeren van een software-update van Apple

Fout 602 kan optreden wanneer het installatieprogramma niet de vereiste internetverbindingen kan maken die nodig zijn om de installatie af te ronden. Controleer de netwerkinstellingen of configuratie.

Het is mogelijk dat u tijdens het installeren van een software-update van Apple een melding krijgt dat er een fout is opgetreden tijdens het installeren van de update (602). Probeer deze oplossingen:

• Als u wilt vaststellen of de melding gerelateerd is aan de netwerkinstellingen op uw Mac, kunt u het paneel 'Netwerk' gebruiken om een netwerklocatie toe te voegen. Als het probleem niet is opgelost met de standaardinstellingen in de nieuwe netwerklocatie, kunt u zo eenvoudig terugschakelen naar uw huidige netwerkinstellingen.
  • Als u firewallsoftware of andere beveiligingssoftware van externe partijen gebruikt, is het mogelijk dat deze de netwerktoegang blokkeren die nodig is voor deze software-update. Wijzig in dat geval de instellingen van de software of schakel deze tijdelijk uit tot na het installeren van de update.
  • Als uw netwerk een proxy met identiteitscontrole gebruikt (zoals in sommige zakelijke omgevingen), moet u mogelijk contact opnemen met uw netwerkbeheerder of de update installeren vanaf een ander netwerk. Bij sommige proxy's met identiteitscontrole is de specifieke internetoegang die nodig is voor deze software-updates van Apple niet toegestaan.

Als u de update nog steeds niet kunt installeren, neemt u contact op met Apple Support.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.