Als het installatieprogramma voor macOS meldt dat dit volume geen ondersteunde Core Storage-configuratie is

U krijgt dit bericht mogelijk nadat u de harde schijf van uw Fusion Drive hebt vervangen door een SSD.

Fusion Drive combineert een harde schijf en flashopslag in één volume, waardoor de prestaties worden verbeterd en de opslagcapaciteit vergroot. Als de harde schijf van uw Fusion Drive is vervangen door een SSD, gebruikt uw Mac geen ondersteunde Core Storage-configuratie meer.

Om een configuratie die Fusion Drive ondersteunt te herstellen, vervangt u de SSD door een conventionele harde schijf en volgt u de volgende stappen om een gesplitste Fusion Drive te herstellen. Vervolgens kunt u macOS op de Fusion Drive installeren.