iMovie Theater-materiaal verplaatsen naar iCloud-foto’s

Bewaar uw films en trailers op iCloud-foto’s om ze op andere apparaten te bekijken, inclusief Apple TV.

Delen naar iMovie Theater wordt niet langer ondersteund door iMovie en de iMovie Theater-app voor Apple TV is niet langer beschikbaar. Om iMovie Theater-materiaal op al uw apparaten te bekijken, inclusief Apple TV, verplaatst u uw video's naar iCloud-foto's. Zorg ervoor dat iCloud-foto's is ingeschakeld voordat u doorgaat.

Lees wat u doet als u iCloud-foto’s niet gebruikt.

Video's verplaatsen naar iCloud-foto's op een iPhone of iPad

Download eerst uw video's naar het apparaat via iMovie op de iPhone of iPad en voeg ze daarna toe aan iCloud-foto's.

1. Ga in iMovie naar de projectweergave.
  2. Tik op 'Theater' bovenaan het scherm. Als u 'Theater' niet bovenaan het scherm ziet staan, tikt u op de knop 'Meer'  en vervolgens op 'Bekijk iMovie Theater'.
  3. Tik op een video om deze te selecteren. Als de downloadknop  verschijnt, tikt u op de downloadknop  om de video te downloaden naar uw apparaat.
  4. Tik op de knop 'Deel' , tik op 'Bewaar video' en tik vervolgens op 'OK' als de video is bewaard.
  5. Herhaal dit voor iedere video die u naar iCloud-foto's wilt kopiëren.

Video's verplaatsen naar iCloud-foto's op een Mac

1. In iMovie, kies 'Venster' > 'Ga naar Theater'.
  2. Klik op een video om deze te selecteren. Klik vervolgens op de knop 'Deel'  en kies vervolgens 'Archief'.
  3. Klik op het venstermenu 'Resolutie' en kies de hoogst beschikbare resolutie. Configureer de andere opties voor delen en klik daarna op 'Volgende'.
  4. Kies een locatie op de Mac om de video op te bewaren, zoals het bureaublad. Klik daarna op 'Bewaar'.
  5. Open Foto's.
  6. Zoek het bewaarde videobestand op de Mac en versleep het bestand vervolgens naar 'Foto's'.
  7. Herhaal dit voor iedere video die u naar iCloud-foto's wilt kopiëren.

Als u iCloud-foto’s niet gebruikt

Als u iCloud-foto’s niet gebruikt, bewaart u de video's als bestanden zoals hierboven beschreven en verplaatst u ze naar de fotobibliotheek. U kunt de videobestanden ook kopiëren naar een map op uw Mac, een externe schijf of cloudopslaglocaties van andere fabrikanten zoals Box. Als u uw video's op de Apple TV wilt bekijken, kunt u AirPlay gebruiken vanaf een iPhone, iPad of Mac.