Pages, Numbers en Keynote online gebruiken via iCloud.com

Lees meer over hoe u nieuwe documenten kunt aanmaken op iCloud.com, bestanden die zijn opgeslagen op iCloud Drive kunt bewerken en meer. Wanneer u klaar bent om uw werk te delen, kunt u samenwerken met anderen of een kopie downloaden of e-mailen.

Een nieuw(e) document, spreadsheet of presentatie maken

1. Log in bij iCloud.com met uw Apple ID.
  2. Afhankelijk van wat u wilt maken, klikt u op Pages, Numbers of Keynote.
  3. Klik op de knop 'Voeg toe', kies een sjabloon of thema en klik op 'Kies'.

Open een bestand van iCloud Drive

1. Log in bij iCloud.com met uw Apple ID.
  2. Klik op Pages, Numbers of Keynote.
  3. Klik tweemaal op het bestand dat u wilt openen.*

Lees meer over iCloud Drive.

Upload of bewerk een bestand vanaf een Mac of pc

1. Log in bij iCloud.com met uw Apple ID.
  2. Afhankelijk van wat voor bestand u wilt openen, klikt u op Pages, Numbers of Keynote.
  3. Klik op de knop 'Upload', kies een bestand en klik op 'Kies'.

Deel een bestand vanaf iCloud.com

1. Log in bij iCloud.com met uw Apple ID.
  2. Klik op Numbers, Pages of Keynote.
  3. Dubbelklik op het bestand.
  4. Kies hoe u dit bestand wilt delen:
    • Anderen uitnodigen om samen te werken.
    • Een kopie downloaden: Klik op de knop 'Extra's ', klik op 'Download een kopie' en kies een structuur.
    • E-mail een kopie met iCloud Mail: klik op de knop 'Tools', klik op 'Verzend een kopie', kies de structuur en klik vervolgens op 'E-mail'.

Meer informatie

*Als een bestand in het grijs wordt weergegeven, wordt het bestand niet ondersteund. Bekijk bestandsbeperkingen voor informatie over documenten, spreadsheets en presentaties op iCloud.com.