Audioboeken beluisteren met Apple Books

Ontdek hoe u audioboeken kunt kopen en downloaden en hoe u het afspelen van de audio kunt beheren.

Als u de aankoop van een audioboek niet kunt vinden

Als u een audioboek hebt gekocht maar het niet kunt vinden in de bibliotheek, kunt u het audioboek opnieuw downloaden

Als u het audioboek dat u zoekt nog niet hebt gekocht, gebruikt u de zoekbalk om de nieuwste versie te vinden.

Audioboeken op uw iPhone, iPad of iPod touch zoeken en kopen

1. Open de Boeken-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Audioboeken'.
  3. Hier kunt u nieuwe en aanbevolen audioboeken verkennen.
    De knop 'Doorzoek categorieën' op een iPhone of iPod touchAls u door genres en categorieën in de Book Store wilt bladeren, tikt u op 'Doorzoek categorieën' bovenaan het scherm. Als u een specifiek audioboek zoekt, tikt u onderaan het scherm op 'Zoek'.
  4. Om een audioboek te kopen, tikt u op de prijs.

Audioboeken op een Mac zoeken en kopen

1. Open de Boeken-app.
  2. Klik op 'Audiobook Store' in de navigatiekolom.
    Het tabblad 'Audiobook Store' in de navigatiekolom op een Mac
  3. Klik op 'Doorzoek categorieën' om audioboeken te zoeken.
    De knop 'Doorzoek categorieën' bovenaan de pagina in de Boeken-app op een MacOm naar een specifiek audioboek te zoeken, gebruikt u het zoekvak bovenaan het scherm.
  4. Om een audioboek te kopen, klikt u op de prijs.

Digitale boekjes vinden

Sommige audioboeken worden verkocht met aanvullende pdf-bestanden die ook 'digitale boekjes' worden genoemd. U vindt uw digitale boekjes als volgt:

1. Open de Boeken-app en begin te luisteren naar een audioboek.
  2. Op een iPhone of iPad tikt u op het inhoudsopgavesymbool  onderaan het scherm. Op een Mac klikt u op het inhoudsopgavesymbool  in de balk met 'Huidige' bovenaan het scherm.
  3. Tik of klik op 'Bekijk inbegrepen pdf'.

Het afspelen van audio beheren

Ga naar een hoofdstuk, verander de snelheid, stel een slaaptimer in enzovoort. Lees hoe u het afspelen beheert op een iPhone of een Mac.

In Japan kunt u audioboeken zoeken, kopen en downloaden via het gedeelte 'Doorzoek categorieën' van het tabblad 'Book Store'. Audioboeken zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.