Uw iPhone naar Apple opsturen voor reparatie in Europa

Kies uw land of regio

Het spijt ons dat uw iPhone niet naar behoren werkt.

Nadat u contact hebt opgenomen met Apple voor service, krijgt u een pakket toegezonden met daarin alles wat u nodig hebt om uw iPhone terug te sturen naar Apple.

Voordat u de iPhone opstuurt

Voer deze stappen uit voordat u uw iPhone opstuurt voor reparatie of vervanging. Als u uw iPhone niet kunt inschakelen of als deze niet reageert, probeer dan zoveel mogelijk stappen af te ronden:

1. Maak een reservekopie van uw iPhone.  Om uw gegevens te beschermen, volgt u de stappen in het gedeelte 'Voordat u uw apparaat opstuurt' van dit artikel.
  2. Verwijder uw apparaat uit Zoek mijn iPhone.
  3. Laad uw iPhone indien mogelijk volledig op en schakel deze uit.
  4. Als u een simkaart gebruikt in uw iPhone, haalt u de simkaart uit uw iPhone bewaart u deze op een veilige plaats.  Als u geen simkaart in uw iPhone gebruikt, neemt u contact op met uw mobiele serviceprovider om de voorziening op te schorten.

De iPhone inpakken met de meegestuurde verpakkingsmaterialen

1. Doe de iPhone in de zak. Stuur geen stereoheadset, USB-kabel, lichtnetadapter of andere accessoires mee.
  2. Verwijder het verzendlabel van de doos, als u dit nog niet hebt gedaan.  Leg de zak in de verzenddoos.
  3. Verzegel de doos met de bijgeleverde tape en zorg ervoor dat de rood-zwart-witte batterijsticker duidelijk zichtbaar is aan de buitenkant van de doos.

De iPhone opsturen naar Apple

1. Als er een retouretiket is meegeleverd, plakt u dit op de doos.
  2. De naam van de koerier staat op het etiket (of ergens anders in het pakket met verpakkingsmateriaal). Ga naar de website van de koerier om een ophaalafspraak te maken of om te zien waar u het pakket kunt afgeven.*
  3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.
  4. Controleer de status van uw serviceverzoek.

*Apple is niet verantwoordelijk voor enige schade tijdens verzending als het pakket niet correct is verzegeld of in slechte staat is aangeboden aan de koerier.

Uw gerepareerde of vervangen iPhone gebruiken

1. Als uw iPhone met een simkaart werkt, plaatst u de simkaart in uw iPhone.
  2. Zet een iCloud- of iTunes-reservekopie terug op uw iPhone.
  3. Zoek mijn iPhone hoort standaard ingeschakeld te zijn, maar u kunt dit zelf controleren.

© 2019 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. AppleCare en iCloud zijn servicemerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. Andere in dit document vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.