Een beltoon maken van een project in Logic Pro X of GarageBand voor macOS

Deel het Logic Pro X- of GarageBand-project op de Mac naar uw iPhone, iPad of iPod touch en gebruik vervolgens GarageBand voor iOS om de beltoon te exporteren en toe te wijzen.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat iCloud Drive is geconfigureerd op uw Mac en uw iOS-apparaat.

Uw project delen

Eerst deelt u het project van Logic Pro X of GarageBand op de Mac met GarageBand voor iOS.

1. Open het project op de Mac in Logic Pro X of GarageBand.
  2. Deel het met GarageBand voor iOS:
    • In GarageBand kiest u 'Deel' > 'Project naar GarageBand voor iOS'.
    • In Logic Pro X kiest u 'File' > 'Share' > 'Project to GarageBand for iOS'.

Het project exporteren als beltoon

In GarageBand voor iOS exporteert u het project dat u vanaf de Mac had gedeeld als beltoon.

1. Open GarageBand op de iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik in de nummerkiezer op 'Blader' bladerknop, tik op 'Selecteer' en tik vervolgens op het project dat u vanaf de Mac had gedeeld.
  3. Tik op Deelknop en tik op 'Beltoon'.
  4. Voer een naam in voor de beltoon en tik op 'Exporteer'. Als de beltoon langer is dan 30 seconden, tikt u op 'Ga door' om de beltoon automatisch te laten inkorten. U kunt ook tikken op 'Annuleer' om terug te gaan naar het nummer, zodat u het zelf kunt inkorten.
  5. Tik op 'Exporteer'.
  6. Als het exporteren van de beltoon gereed is, kunt u de beltoon toewijzen.

De beltoon toewijzen

Nadat u uw project hebt geëxporteerd als beltoon, kunt u deze beltoon instellen als standaardbeltoon of toewijzen aan een contact. Tik op 'Gebruik geluid als' en kies een optie:

• Tik op 'Standaardbeltoon' om de beltoon als uw standaardbeltoon te gebruiken in plaats van uw bestaande beltoon.
  • Tik op 'Standaard-sms-toon' om de beltoon als uw standaard-sms-toon te gebruiken in plaats van uw bestaande sms-toon.
  • Als u de beltoon wilt koppelen aan een van uw contacten, tikt u op 'Wijs toe aan contact' en kiest u een contact.
  • Als u terug wilt naar de nummerkiezer zonder de beltoon toe te wijzen, tikt u op 'Gereed'.