Over de macOS High Sierra 10.13.6-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.6-update voegt AirPlay 2-ondersteuning voor iTunes toe voor audio in meerdere kamers en verbetert de stabiliteit en beveiliging van uw Mac. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

AirPlay 2 voor iTunes 12.8:

• Uw audiosysteem en voor AirPlay 2 geschikte luidsprekers in uw hele huis bedienen
  • Muziek synchroon afspelen op meerdere voor AirPlay 2 geschikte luidsprekers in uw huis

Overige verbeteringen en oplossingen:

• Er is een probleem verholpen waarbij Foto's AVCHD-media van bepaalde camera's mogelijk niet herkent.
  • Er is een probleem verholpen waarbij Mail-gebruikers een Gmail-bericht mogelijk niet naar een andere account kunnen verplaatsen.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.