Over de macOS High Sierra 10.13.5-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.5-update verbetert de stabiliteit, prestaties en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update voegt ondersteuning toe voor Berichten in iCloud, zodat u berichten met hun bijlagen in iCloud kunt bewaren en zo ruimte kunt vrijmaken op uw Mac. Als u Berichten in iCloud wilt inschakelen, gaat u in Berichten naar het voorkeurenvenster, klikt u op 'Accounts' en selecteert u 'Schakel Berichten in iCloud in'.

Inhoud voor bedrijven:

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.