iCloud instellen op uw Windows-computer

Lees hoe u iCloud instelt op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Zorg er voor de beste iCloud-beleving voor dat uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten.

iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u toegang tot uw bestanden, foto's, contacten, agenda's en meer op uw Apple apparaten en uw Windows-computer.

iCloud voor Windows downloaden>.

Voor iCloud voor Windows is Windows 7 of hoger vereist.

Inloggen bij iCloud

Nadat u iCloud voor Windows hebt gedownload, logt u in met behulp van de Apple ID die u gebruikt op uw Apple apparaten.

Hebt u vragen over Apple ID?

De iCloud-services kiezen die u wilt gebruiken

Nadat u iCloud hebt ingeschakeld, selecteert u de services die u wilt gebruiken en klikt u op 'Toepassen'.

Als u bijvoorbeeld de iCloud-fotobibliotheek en iCloud Drive inschakelt, maakt iCloud voor Windows nieuwe mappen voor die bestanden in de Verkenner. De bestanden die u toevoegt aan de iCloud-mappen worden nu automatisch weergegeven op uw Apple apparaten.

Het opslagabonnement kiezen dat bij u past

Eén veilige plek voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.