iCloud instellen op uw Windows-pc

Lees hoe u iCloud configureert op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Voor de beste iCloud-beleving moet uw apparaat voldoen aan de minimale systeemvereisten.

iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u toegang tot uw bestanden, foto's, contacten, agenda's en meer op uw Apple apparaten en uw Windows-pc.

Download iCloud voor Windows.

Wilt u toegang tot de nieuwste iCloud-functies? Raadpleeg de aanbevolen systeemvereisten. Als u niet zeker weet welke versie van het Windows-besturingssysteem u gebruikt, leest u hier hoe u dat kunt nagaan. Voor iCloud is een internetverbinding vereist. iCloud is mogelijk niet in alle regio's beschikbaar en de functionaliteit kan variëren. Als u een beheerde Apple ID gebruikt, wordt iCloud voor Windows niet ondersteund.

Inloggen bij iCloud

Nadat u iCloud voor Windows hebt gedownload, logt u in met de Apple ID die u op uw Apple apparaten gebruikt.

Hebt u vragen over de Apple ID?

Inlogvenster van iCloud

De iCloud-voorzieningen kiezen die u wilt gebruiken

Nadat u iCloud hebt ingeschakeld, selecteert u de voorzieningen die u wilt gebruiken en klikt u op 'Pas toe'.

Als u bijvoorbeeld iCloud-foto's en iCloud Drive inschakelt, maakt iCloud voor Windows nieuwe mappen voor die bestanden in de Verkenner. De bestanden die u toevoegt aan de iCloud-mappen, worden nu automatisch weergegeven op uw Apple apparaten.

Als u foto's op uw pc hebt die u op uw iPhone of iPad wilt zien, kunt u foto's van uw pc naar iCloud uploaden.

iCloud-venster met iCloud Drive, Foto's, Mail, Contacten, Agenda's, Taken en Bladwijzers

Het opslagabonnement kiezen dat bij u past

Eén veilige plek voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.