iCloud configureren op uw Mac

Lees hoe u iCloud configureert op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van iCloud, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet.

Gebruik de nieuwste versie van macOS

Werk macOS bij naar de nieuwste versie. Ga naar het Apple-menu () en kies 'App Store'. Kijk of er een update beschikbaar is.

Log in

Ga naar het Apple-menu () en kies 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'. Voer uw Apple ID in. Wanneer u inlogt, wordt iCloud automatisch ingeschakeld.

Hebt u vragen over de Apple ID?

Controleer uw iCloud-instellingen

Nadat u uw Apple ID hebt ingevoerd, gaat u naar Systeemvoorkeuren en klikt u op 'iCloud'. Kies de apps, zoals Notities, Foto's en iCloud Drive, die u met iCloud wilt gebruiken.

Bepaal welk opslagabonnement bij u past

Eén veilige plaats voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.