Over de macOS High Sierra 10.13.4-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.4-update verbetert de stabiliteit, prestaties en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Voegt support toe voor Business Chat-gesprekken in Berichten in de VS
  • Voegt support toe voor externe grafische processoren (eGPU's).
  • Lost problemen op met beschadiging van afbeeldingen die in bepaalde apps op de iMac Pro voorkomen.
  • Biedt de mogelijkheid om met behulp van Command 9 naar het meest rechtse open tabblad te springen in Safari.
  • Maakt het mogelijk om Safari-bladwijzers op naam of op URL te sorteren door te Control-klikken en 'Sorteer op' te kiezen.
  • Lost een probleem op waardoor voorvertoningen van webkoppelingen mogelijk niet in Berichten worden weergegeven.
  • Helpt uw privacy te beschermen door gebruikersnamen en wachtwoorden alleen automatisch in te vullen nadat u deze hebt geselecteerd in een webformulierveld in Safari.
  • Toont waarschuwingen in het slimme zoekveld van Safari wanneer wordt gecommuniceerd met wachtwoord- of creditcardformulieren op niet-versleutelde webpagina's.
  • Toont privacysymbolen en koppelingen om uit te leggen hoe uw gegevens worden gebruikt en beschermd wanneer Apple functies vragen of uw persoonlijke gegevens mogen worden gebruikt.

Inhoud voor bedrijven:

• Schakelt User Approved Kernel Extension Loading niet langer uit op bij MDM geregistreerde apparaten. Bij apparaten met door DEP gestarte of door de gebruiker goedgekeurde MDM-registratie kunnen beheerders de payload van het kernelextensiebeleid gebruiken.
  • Verbetert zoekresultaten van Spotlight voor bestanden die worden bewaard op netwerkactiveringen.
  • Beoordeelt op correcte wijze ACL's op SMB-toegangspunten.
  • Voegt de vlag --eraseinstall toe aan het commando startosinstall in de app van het macOS-installatieprogramma op Contents/Resources/startosinstall. Gebruik deze vlag om macOS op een schijf te wissen en te installeren. Voer voor meer informatie startosinstall uit met de vlag --usage.
  • Werkt Schijfkopiehulpprogramma bij zodat het mogelijk wordt om NetInstall-schijfkopieën aan te maken die macOS wissen en het installeren op een eerder genoemd doelvolume.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.