Bestandsdeling repareren na beveiligingsupdate 2017-001 voor macOS High Sierra 10.13.1

Als bestandsdeling voor u niet werkt nadat u beveiligingsupdate 2017-001 hebt geïnstalleerd, volgt u deze stappen.

Als u problemen ondervindt met verificatie of verbinding maken met bestandsdeling op uw Mac nadat u beveiligingsupdate 2017-001 voor macOS High Sierra 10.13.1 hebt geïnstalleerd, volgt u deze stappen om bestandsdeling te repareren

1. Open het programma Terminal in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'.
  2. Typ sudo /usr/libexec/configureLocalKDC en druk op Return.
  3. Voer uw beheerderswachtwoord in en druk op Return.
  4. Stop het programma Terminal.