Als Selfie Scenes niet roteren in Clips op iPhone X

Werk bij naar de nieuwste versie van Clips.

Selfie Scenes op iPhone X maken de Clips-app nog leuker door gebruik te maken van de TrueDepth-camera, waarmee u zich in een prachtig geanimeerde achtergrond kunt plaatsen. Elke achtergrond beslaat 360 graden, dus u wordt er aan alle kanten door omgeven wanneer u de iPhone X beweegt.

Als u merkt dat uw Selfie Scene niet roteert terwijl u beweegt, controleert u eerst of u de nieuwste versie van Clips gebruikt: open de App Store op uw iPhone en tik op 'Updates'. Als er een nieuwere versie van Clips beschikbaar is, tikt u op 'Werk bij' om deze te downloaden en te installeren.

Keer terug naar Clips en probeer uw Selfie Scene opnieuw.