Over GarageBand voor iOS 2.3 en apps voor cloudopslag van derden op iOS 11

In GarageBand voor iOS 2.3 kunt u GarageBand voor iOS-nummers lokaal bewaren op uw iPhone, iPad of iPod touch, of alleen in iCloud Drive.

In iOS 11 kunt u GarageBand voor iOS 2.3 gebruiken in combinatie met de Bestanden-app om uw GarageBand-projecten te beheren. Hoewel de Bestanden-app cloudopslagvoorzieningen van derden ondersteunt, kunt u uw GarageBand-projecten niet opslaan naar de volgende cloudopslagvoorzieningen:

• DropBox
  • Google Drive
  • Box
  • Microsoft OneDrive

GarageBand slaat een project op als een bundel. Dit is een verzameling audiobestanden en andere assets die in het project zijn gebruikt en die zijn gecombineerd tot één bestand. De voorzieningen die hierboven zijn genoemd, bieden geen ondersteuning voor GarageBand-projecten of andere apps van derden die iOS-bundels genereren.

Wanneer u een nieuw nummer maakt, zorg er dan voor dat u het nummer in iCloud Drive maakt of lokaal op uw apparaat.

1. Tik op 'Bladeren' in de nummerkiezer.
  2. Tik in het menu 'Bladeren' op 'iCloud Drive' of 'Op mijn [apparaat]'.
  3. Als u iCloud Drive hebt gekozen, tikt u op de map 'GarageBand voor iOS'. Als u 'Op mijn [apparaat]' hebt gekozen, tikt u op de map 'GarageBand'.
  4. Tik op 'Nieuw document'. Wanneer u aan dat nummer werkt, slaat GarageBand het automatisch op in de locatie die u hebt gekozen totdat u het verplaatst.

Nummerkiezer in de bladerweergave

Een GarageBand-project verplaatsen of kopiëren naar een andere locatie

Als u een bestaand project wilt verplaatsen of kopiëren naar een andere locatie, zorg er dan voor dat u het verplaatst naar een locatie op uw apparaat of naar 'iCloud Drive'. Probeer uw project niet te verplaatsen of kopiëren naar DropBox, Google Drive, Box of Microsoft OneDrive.

1. Zoek uw nummer op in de nummerkiezer of de Bestanden-app. Tik op 'Bladeren' om naar uw nummer te bladeren, tik op 'Recent' om recente bestanden te zien of typ de naam van het nummer in de zoekbalk.
  2. Tik op 'Selecteer' en tik op het nummer dat u wilt kopiëren of verplaatsen zodat een vinkje wordt geplaatst op het nummer.
  3. Tik op 'Verplaats' en kies 'iCloud Drive' of 'Op mijn [apparaat]'.
  4. Tik op 'Verplaats' of 'Kopieer', afhankelijk van de gekozen locatie.

Als u een GarageBand voor iOS-project op uw Mac hebt verplaatst naar een cloudvoorziening van derden, hebt u geen toegang tot het project op uw iOS-apparaat via die voorziening. Zorg ervoor dat al uw GarageBand voor iOS-projecten op uw Mac in de map 'GarageBand voor iOS' in iCloud Drive staan.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.