Bladeren door GarageBand voor iOS-nummers

Gebruik de nummerkiezer of de Bestanden-app om door uw GarageBand-nummers en audiobestanden op uw iPhone of iPad te bladeren of deze te beheren.

In iOS 11 werkt de nummerkiezer in GarageBand samen met de Bestanden-app om uw nummers up-to-date te houden op al uw iOS-apparaten. Door uw nummers bladeren wanneer u een nummer hebt geopend:

• Tik op uw iPhone op symbool 'Mijn nummers' en tik op 'Mijn nummers'.
  • Tik op 'Mijn nummers' op uw iPad.

Nummerkiezer in de bladerweergave

Door nummers bladeren

Om door locaties te bladeren waar u nummers hebt opgeslagen, tikt u op 'Bladeren' in de nummerkiezer - u moet mogelijk meerdere keren tikken. Tik in het menu 'Bladeren' op een locatie om deze te openen in de kiezer. Locaties kunnen uw apparaat en iCloud Drive omvatten.

U kunt ook door uw nummers bladeren door een van de volgende dingen te doen:

• Tik op 'Recent' om nummers te zien die u onlangs hebt geopend.
  • Als u een specifiek nummer zoekt, tikt u in het veld 'Zoek' boven in het venster en voert u de hele of gedeeltelijke naam van het nummer in.
  • Om nummers op verschillende criteria te sorteren, tikt u op 'Naam', 'Datum', 'Grootte' of 'Tag'.
  • Om de documenten weer te geven als miniaturen of een lijst, tikt u op symbool 'Weergeven als lijst'.
  • Als u documenten wilt zien die dezelfde tag hebben, tikt u op een tag in het menu 'Bladeren'.

Uw nummers ordenen met behulp van mappen en tags

U kunt uw nummers ordenen door mappen te maken waarin u de nummers bewaart. Een map maken:

1. Tik op 'Bladeren' in de nummerkiezer en tik op een locatie.
  2. Veeg omlaag en tik op symbool 'Maak nieuwe map'.
  3. Geef de map een naam en tik op 'Gereed'.
  4. Om een nieuw nummer te maken in die map, opent u de map en tikt u op 'Nieuw document'. GarageBand slaat het nummer automatisch op in die locatie tot u het verplaatst.

U kunt ook tags gebruiken om uw nummers en audiobestanden te ordenen. Met tags kunt u eenvoudig en snel het gewenste nummer of bestand vinden.

Een nummer van een tag voorzien

1. Tik op 'Selecteer' en vervolgens op de miniatuur van het document. Er komt nu een vinkje op.
  2. Tik op 'Deel' op uw iPad, of tik op symbool 'Deel' op uw iPhone, en tik op symbool 'Voeg tag toe'.
  3. U kunt een bestaande tag gebruiken of er zelf een maken. Dit doet u als volgt:
    • Tik op 'Voeg nieuwe tag toe'.
    • Geef een naam op voor de tag en selecteer een kleur.
    • Tik op 'Voeg tag toe'. U kunt nu documenten voorzien van de nieuwe tag. De nieuwe tag wordt ook weergegeven in het menu 'Bladeren'.

Tags beheren

1. Tik op 'Bladeren' om het bladermenu te openen en tik op 'Wijzig'.
  2. Tik op de naam van een bestaande tag.
  3. Geef nu de naam van de nieuwe tag op.
  4. Tik op 'Gereed'.

Nummers beheren

U kunt nummers delen, verplaatsen, kopiëren en verwijderen in de nummerkiezer of de Bestanden-app. Tik op 'Selecteer', tik op de miniatuur van het document zodat er een vinkje op komt te staan, en tik vervolgens onder in het scherm op de gewenste optie.

• Om een nummer te delen, tikt u op 'Deel' op de iPad, of tikt u op symbool 'Deel' op de iPhone, en kiest u hoe u het nummer wilt delen.
  • Om het nummer te kopiëren of verplaatsen naar een andere map of locatie, tikt u op de iPad op 'Verplaats' of op de iPhone op symbool 'Verplaats'. Selecteer de nieuwe locatie en tik op 'Kopieer' of 'Verplaats'. Als u nummers kopieert tussen locaties van iCloud Drive naar uw apparaat, blijft een kopie van het nummer in de oorspronkelijke locatie staan.
  • Om een nummer te verwijderen, tikt u op 'Verwijder' op de iPad of op symbool 'Prullenmand' op de iPhone.

Werken met audiobestanden

Als u audiobestanden wilt gebruiken in GarageBand voor iOS 2.3, gebruikt u iTunes-bestandsdeling op uw Mac of pc om ze toe te voegen aan uw iOS-apparaat. U kunt de bestanden dan openen in de map 'GarageBand-bestandsoverdracht' op uw iOS-apparaat.

Audiobestanden toevoegen aan uw apparaat met iTunes-bestandsoverdracht:

1. Open iTunes op een Mac of pc.
  2. Sluit uw iPad of iPhone aan op uw computer met de USB-kabel die bij uw apparaat werd geleverd.
  3. Klik in iTunes op het apparaat. Vraag om hulp als u het niet kunt vinden
  4. Klik in de navigatiekolom aan de linkerkant op 'Bestandsdeling'.
  5. Selecteer GarageBand en sleep bestanden vanuit een map of venster naar de lijst 'Documenten' om ze naar uw apparaat te kopiëren.

Als u een upgrade uitvoert naar GarageBand voor iOS 2.3 en bestaande audiobestanden op uw apparaat hebt staan, verplaatst GarageBand de bestanden automatisch naar de map 'GarageBand-bestandsoverdracht' na de upgrade.

Audiobestanden toevoegen aan uw nummer

Nadat u het audiobestand hebt toegevoegd aan de map 'GarageBand-bestandsoverdracht', kunt u het audiobestand toevoegen aan uw nummer.

1. Open GarageBand op uw iOS-apparaat en open het nummer waaraan u een audiobestand wilt toevoegen.
  2. Tik indien nodig op symbool 'Sporenweergave' om het nummer te openen in de sporenweergave.
  3. Tik op symbool 'Loops-kiezer' om de Loops-kiezer te openen. Als er een dialoogvenster wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd of u de bestanden wilt verplaatsen naar de map 'GarageBand-bestandsoverdracht', tikt u op 'Verplaats bestanden'.
  4. Tik op 'Audiobestanden' en sleep het bestand naar het sporengebied in GarageBand.

Audiobestanden van een cloudvoorziening van derden toevoegen

Als u audiobestanden wilt toevoegen die zijn opgeslagen in een cloudvoorziening van een derde partij of op een andere locatie, kopieert u ze naar de map 'GarageBand-bestandsoverdracht' met behulp van de Bestanden-app.

1. Open de Bestanden-app en tik op 'Bladeren'.
  2. Tik in het menu 'Bladeren' op de locatie waar het bestand is opgeslagen en zoek het bestand op.
  3. Tik op 'Selecteer' en tik op het bestand zodat er een vinkje op komt te staan.
  4. Tik op 'Verplaats', tik op 'Op mijn [apparaat]' en tik op de map 'GarageBand'.
  5. Tik op de map 'GarageBand-bestandsoverdracht' en tik op 'Kopieer'. U kunt het bestand nu toevoegen aan uw nummer met behulp van de Loops-kiezer in GarageBand.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.