Over de beveiligingsinhoud van iOS 11.0.2

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van iOS 11.0.2 beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging. U kunt communicatie met Apple coderen via de Apple Product Security PGP-sleutel.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

iOS 11.0.2

Releasedatum 3 oktober 2017

iOS 11.0.2 bevat de beveiligingsinhoud van iOS 11.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.