Als media niet zoals verwacht wordt weergegeven in iMovie voor macOS

Als media niet zoals verwacht wordt weergegeven in iMovie, bevat het project mogelijk media in een niet-ondersteunde structuur. Upgrade uw Mac naar macOS High Sierra en werk iMovie bij naar versie 10.1.7 voor aanvullende ondersteuning voor mediastructuren.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u geen foto's of video's uit de iCloud-fotobibliotheek kunt toevoegen aan een iMovie-project, de fragmenten in de mediabibliotheek of een project grijs worden weergegeven of de video niet kan worden afgespeeld, voert u een upgrade uit op de Mac naar macOS High Sierra. Na het upgraden naar macOS High Sierra, werkt u iMovie bij via de App Store-app op de Mac.