Als u niet kunt bijwerken naar Klaslokaal 2.1 op een iPad met iOS 11

Lees wat u kunt doen als de installatie van Klaslokaal 2.1 niet wil starten en de vorige versie op de iPad blijft staan.

Als de update niet lijkt te starten, start u de iPad opnieuw op. De installatie moet nu na een paar seconden automatisch beginnen. Dit probleem kan optreden wanneer u de App Store, Apple Configurator of Mobile Device Management (MDM) gebruikt om bij te werken.